Dit zijn de vijf jongste Eredivisie-spelers die dit seizoen in actie kwamen

Vandaag om 16:00  In Nederland krijgen jonge spelers vaak de kans. Ieder Eredivisieseizoen staan er nieuwe talenten te popelen om minuten te maken. Ook het huidige seizoen kent jonge debutanten. Elf Voetbal brengt vandaag de vijf jongste Eredivisie-spelers van dit seizoen in beeld. meer »

Interview Michiel Kramer: "Mensen met een handicap krijgen niet altijd dezelfde kansen"

Vandaag om 13:00  Een populariteitswedstrijd zal Michiel Kramer niet snel winnen. Hoeft hij ook niet. Liever steekt de spits van ADO Den Haag zijn energie in zaken waaruit hij wél voldoening haalt. Zoals gehandicaptensport. Een gesprek over een even diepgewortelde als onverwachte passie. meer »

Een terugblik op enkele memorabele bekerfinales

Vandaag om 12:00  Zondag staat de bekerfinale tussen Ajax en Vitesse op de rol. Vitesse gaat op jacht naar de tweede beker in de clubhistorie. Ajax wil het record van meeste bekers in de prijzenkast aanscherpen. Bij een overwinning van de Ajacieden komen ze op twintig. In een lege Kuip zal om 18:00 het startsignaal klinken. Om alvast in de stemming van de finale te komen, blikken we terug op enkele memorabele edities van de afgelopen jaren! meer »

Andr� Silva naast Messi op erepodium ESM Gouden Schoen, Malen en Berghuis klimmen

Vandaag om 9:30  De strijd om de plekken twee en drie in de stand van de ESM Gouden Schoen wordt steeds spannender. Sinds dit weekend delen zelfs twee spelers de laagste trede van het erepodium. Zowel Lionel Messi als André Silva staan op een aantal van 23 doelpunten wat de derde plaats betekent. meer »

Zo verliepen de generale repetities van de overgebleven CL-deelnemers

Vandaag om 9:00  Dinsdag- en woensdagavond wordt er gestreden om een plekje in de halve finale van de Champions League. De heenwedstrijden zijn reeds gespeeld en er is nog van alles mogelijk. Reden genoeg om te kijken naar de prestaties van de CL-kwartfinalisten in het afgelopen voetbalweekend! meer »

Waarom de bekerfinale (zeker voor Vitesse) dit seizoen n�g belangrijker is

Vandaag om 8:00  Waar alle andere Eredivisie-ploegen komende weekend vrij zijn, staat voor Vitesse en Ajax een prachtduel op het programma. Zij strijden in De Kuip om de KNVB Beker. Het mogen toevoegen van de dennenappel aan de prijzenkast is natuurlijk al een hoofdprijs op zich. Dit seizoen is het echter nóg belangrijker om de bekerfinale winnend af te sluiten met oog op het Europees voetbal. meer »

Ajax in actie: deze Europese returns mag je echt niet missen

Gisteren om 16:00  De binnenlandse competities worden midweeks weer even afgelost door Europees voetbalgeweld. Dinsdag en woensdag staan er twee schitterende Champions League-krakers op het programma, waarna Ajax op donderdag afreist naar Italië voor de return tegen AS Roma.  meer »

Bijlow, Tr�sor en meer: de tops en flops van Eredivisie-speelronde 29

Gisteren om 12:00  Speelronde nummer 29 in de Eredivisie leverde wederom de nodige discussiepunten op. Goals, VAR-momenten en grote fouten wisselden elkaar in rap tempo af. De volgende hoofdrolspelers kunnen terugkijken op een mislukt, of juist een uitstekend weekend. meer »