Rondje voor je club

3 november 11:15  vv. Sleat doet mee aan de actie #samenkomenweerweldoorheen. #geefjeclubeenrondje. Het idee is heel simpel. Zoek vv. Sleat op de rondje voor je club. Zoek vv. Sleat op en doneer een bedrag en deel de actie via facebook. Je kunt virtueel een rondje geven aan je vrienden of vriendinnen. Je kunt hele rondjes (€ 20), halve – (€ 10) of kwart (€ 5,-) geven. Je kunt doneren tot 31 december. Je steunt vv. Sleat in deze financieel lastige tijd.

corona maatregelen vanaf 14 oktober

21 oktober 10:45  De nieuwe maatregelen.meer »

Corona update

1 oktober 18:15  Hierbij de corona update voor de regels die vanaf 28 september 2020 gelden.meer »