Corona update

1 oktober 2020 18:15

Hierbij de corona update voor de regels die vanaf 28 september 2020 gelden.

Beste spelers, leden, donateurs, vrijwilligers en supporters van vv Sleat,

Zoals jullie weten, is er op de persconferentie van 28 september een aantal aanvullende maatregelen van kracht geworden, welke voor de komende 3 weken van kracht zijn.

De meest ingrijpende maatregelen zijn;

Het sluiten van de kantine en het niet meer mogen ontvangen van supporters en toeschouwers.

Dit betreuren wij als bestuur uiteraard enorm, maar laten wij onderstaande maatregelen met z’n  allen goed in acht nemen en naleven, zodat wij jullie vanaf 20 oktober hopelijk weer met open armen kunnen ontvangen.

Toegang tot Kantine en Sportaccomodatie:

• Voetballers/leiders/trainers/aangestelde vrijwilligers die klaar zijn met hun wedstrijd, training of activiteit dienen na afloop hiervan het sportcomplex zo snel mogelijk te verlaten.
  • De kantine is gesloten voor publiek.
  • De scheidsrechter en 1 leider van elk team worden in de bestuurskamer ontvangen, maar dienen na aanmelding direct weer naar buiten te gaan.
  • Er mag gebruik worden gemaakt van de kleedkamers en de geldende protocollen zijn hier van toepassing.

Trainingen:

Tijdens trainingen mogen toeschouwers het sportcomplex niet betreden

• Er mogen uiteraard trainers aanwezig zijn op het trainingsveld, maar geen leiders en/of verzorgers. Spelers die niet mee trainen mogen ook niet op het trainingsveld aanwezig zijn.
  • Jeugdleden die naar de training worden gebracht, worden bij de ingang van het complex afgezet en opgehaald.
  • Kleedkamers blijven voorlopig beschikbaar om te douchen. Uiteraard zijn de geldende regels van toepassing.
  • Indien ondersteuning van een speler noodzakelijk is mag er 1 ouder/verzorger op de sportlocatie aanwezig zijn.

Thuiswedstrijden:

Publiek is op het sportcomplex niet toegestaan. Ook bij de jeugdteams mogen geen ouders of ander publiek aanwezig zijn. De leiders van het betreffende team zullen de spelers begeleiden.

• Van de gasten worden alleen de begeleiding van het team en de chauffeurs, die het team hebben gebracht, toegelaten.
  • Indien er onevenredig veel chauffeurs en/of begeleiders aanwezig zijn, ten opzichte van het het betreffende team, kan hen de toegang tot het park worden ontzegd.

Wij vragen hiervoor uw  begrip.

• Zoals gebruikelijk wordt er wel gezorgd voor thee en/of limonade in de pauzes.
  • Ook hier: Indien ondersteuning van een speler noodzakelijk is mag er 1 ouder/verzorger op de sportlocatie aanwezig zijn.

Uitwedstrijden:

• Bij uitwedstrijden van de jeugdleden vallen de benodigde chauffeurs onder teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder de regel voor toeschouwers en hebben wel toegang tot het sportcomplex. Houd wel rekening met een minimaal aantal chauffeurs!
  • Bij de senioren zijn de chauffeurs onder te verdelen in de spelers, aangevuld met de leiding en evt. een grensrechter en verzorger(ster). Het dringend advies is een mondkapje te dragen wanneer personen (uit meerdere huishoudens) in 1 vervoersmiddel van of naar een sportactiviteit gaan. Volg hierbij in ieder geval de geldende overheidsregels van dit moment.
  •
  • Neem zelf voldoende eten en drinken mee voor aanvang, tijdens en na de wedstrijd.
  • Houd je aan de regels van de vereniging waar je op bezoek bent.

Met sportieve groet,

namens het bestuur,