Corona protocol vv. Sleat

4 september 2020 14:00

De veiligheid- en hygiƫneregels.

CORONA PROTOCOL   vv SLEAT                                                                                        seizoen 2020-2021

Corona protocol

Veiligheid- en Hygiëneregels voor spelers, begeleiders, supporters, donateurs en bezoekers.

Algemene landelijke regels en voorschriften;

-blijf thuis bij klachten.

-pas hygiëne toe  (handen wassen en desinfecteren).

-geen handen schudden.

-houd 1,5 meter afstand !

-gezond verstand gebruiken staat voorop!

Gebruik van de kleedkamers voor Senioren

-Houd onderling de 1,5 meter norm in acht en gebruik meerdere kleedkamers.

-Ook tijdens het douchen de 1,5 meter norm in acht nemen of thuis douchen.

-Houd ramen van de kleedruimten open voor een goede ventilatie.

-Wanneer er gebruik wordt gemaakt van drink-bidons, dan heeft elke speler een eigen      bidon.

-Verschillende teams mogen niet gelijktijdig in dezelfde kleedkamer verblijven !

Gebruik van kleedkamers voor Jeugd

-Voor jeugd tot 18 jaar geldt onderling de 1,5 meter norm niet, maar wel met personen      ouder dan 18 jaar  (leiders en trainers e.d.).

-Er is voor elk jeugdteam 1 kleedkamer beschikbaar.

-Houd ramen van de kleedruimten open voor een goede ventilatie.

-Wanneer er gebruik wordt gemaakt van drink-bidons, dan heeft elke speler een eigen   bidon.

-Ouders zijn in de kleedkamers voorlopig niet welkom.

Regels voor bezoekers

-Wij hanteren voor ons sportcomplex een maximaal aantal bezoekers van 250 personen in de buitenlucht !  (genoemd aantal  is tijdens de wedstrijden exclusief bestuursleden, officials en medewerkers).

-Wij verzoeken een ieder  de aangegeven looproutes te volgen, voor zover deze zijn         aangegeven.

-Ook langs de lijn is de onderlinge afstand van 1,5 meter van toepassing, vanaf 18 jaar   en ouder, (indien niet uit hetzelfde huishouden).

-Geforceerd stemgebruik of zingen en schreeuwen langs het veld is niet toegestaan.

-Kom maximaal 10 minuten voor aanvang van de wedstrijd.

Regels voor in de kantine

-Wij hanteren in de kantine een maximaal aantal bezoekers van 30 personen.

-Volg ten alle tijden  de looproutes die zijn aangegeven !

(hoofdentree is de ingang en de terrasdeuren worden gebruikt voor de uitgang)

-Bij het betreden van de kantine verzoeken wij een ieder zijn handen de desinfecteren.   (in de gang direct bij binnenkomst aan de rechter zijde).

-Bij het betreden van de kantine verzoeken wij een ieder zijn contactgegevens te   registreren.  (hiervoor is een lijst aanwezig bij de bar).

-In de kantine moet elke bezoeker plaats nemen op een stoel, blijven staan mag niet.

-Het verplaatsen van tafels en/of stoelen is niet toegestaan.

-Betaal bij voorkeur met de pin (en contactloos).

-Respecteer  en gehoorzaam de aanwijzingen van het bar-personeel, indien dit zich voordoet.

Regels voor het terras

-Houd onderling de 1,5 meter norm in acht !

-Volg de aangegeven looproutes, voor zover deze zijn aangegeven.

-Bij het betreden van de kantine verzoeken wij een ieder zijn contactgegevens te   registreren. (hiervoor is een lijst aanwezig bij de bar).

-Vanuit de kantine naar het terras de looproute volgen en via de terrasdeuren naar   buiten !

Indien er vragen en/of opmerkingen zijn omtrent dit protocol, verzoeken wij jullie dit te melden bij één van de bestuursleden. Wij zijn verantwoordelijk en proberen er voor te zorgen dat alles zoveel mogelijk in goede banen wordt geleid. Wij willen echter niet optreden als politieagent, dus vragen wij jullie om begrip en medewerking met gezond verstand.